generated by sloganizer.net

tisdag, september 26, 2006

Guldvittring inför ÖIS-drabbningen!

Fiskrens, Kalmar och Zoo lyckades med konststycket att antingen tappa 2 eller 3 poäng mot lämpligt motstånd (lägre placerade). Det gör nu att OM elfsborg kvitterar ut 3 poäng i kväll så är försprånget nedåt närmast enormt. 7 poäng ner till trean med 6 omgångar kvar, det skulle vara mycket bra.
Att nu Gnaget spelar mot Bajen ikväll gör ju att vissa förhoppningar om poängförlust även där finns. Gnagarna har vart lika duktiga som oss de senaste månaderna, men i ett Sthlmderby kan allt hända. Dessutom har jag ivrigt förespråkat en rejäl genomklappning hos de svarta. Med start ikväll, tack!
Eleganterna är återigen drabbade av en avstängning på Ilola (pga för många gula kort) och man ställs förmodligen inför faktum att se Samuelsson slå bort passningar i 75 minuter. Han var ganska dålig, precis som vanligt, mot Gefle och lär väl inte hittat nya nivåer till kvällens match (hoppas kan man ju alltid). Tycker det är synd att slänga bort flera duktiga, lovande killar bara för att köra igång honom.
Offra ungdom mot föredetting!
Kvalitet mot kvantitet!
Synd, men det lär bli så!
Fick jag bestämma skulle följande elva få starta:

Wiland
Mobaeck-Jon Kanon-Kejsar August-karlsson
Samuel-Anders
Griff-Ishi-Lill-Alex
Pinoccio
Nu tror jag att Haglund kör med den gamla Volvo 240-metoden och låter allt vara sig så nästan likt som möjligt. Kan vara detta som skiljer oss från guldet, dock. AIK vågar satsa på nytt och fräsht, vi på rost!
Tycker det är kanon att Falk-Ohlander släpps in i laget. De träningar jag sett med honom har vart kanon, fyllt av självförtroende och pondus. Att det sker på bekostnad av en skadad Kapten Blod är ju nästan naturligt. Får vi se honom mer i den gula dressen?
Över 10000 ikväll igen och det lär bli drag på läktaren. Ålgård har svarat upp bra de senste gångerna, blir det så idag? Jag och Kaptenen har tränat struparna de senaste dagarna och kommer med liv och lust att hjälpa till att vara den 12 spelaren.
Från vår plats i världen!
Framåt för seger!