generated by sloganizer.net

torsdag, september 21, 2006

Tre sköna poäng- fyra viktiga mål!

Först: så jävla gott att inte Hasse fick hänga 2 och skapa panik. Inget ont om Hasse, han har fortfarande en del i mitt hjärta, men nu är han fiende och det är på så sätt skönt att han inte lyckas när han väljer bort Di Gule.
Därefter: underbart med 3 sköna poäng. Hade lite farhågor att drömmen sakta skulle tyna bort, men igår visade eleganterna att de i allra högsta grad är med och slåss om det. Det är nog t.o.m. så att de ligger i det berömda vinnarhålet, steget bakom och utan pressen att försvara något. Jag tror fortfarande att AIK får skälvan för eller senare, det handlar bara om vad Di Gule lyckas prestera året ut, håller ut, håller sig skadefria/avstängningsfria. Tror stenhårt på guldet, även om det är att svära i kyrkan att säga det!
Pinoccio hängde två igår och var enligt alla helt lysande. Liberala Getingblaskan hade till och med 5 getingar på honom, vilket naturligtvis är en överdrift a la kvällstidningsvärlden, men han överaskar på mig, absolut. Han blir allt viktigare och igår gjorde han dessutom mål på det sätt som i alla fall jag förväntat mig av honom: med huvudet i straffområdet på kraft! Gött!!!
Ishi verkar oxå gå en gul höst tillmötes. När han leverera pass av den digniteten är frågan om man inte ska våga lyfta in Sjöhage i stället för Lill-Alex. Alla inlägg som behövs kan komma från hans fot och Sjöhages spetskompetens skulle ge laget tillbaka en dimension. Nu är Lill-Alex för det mesta lysande på sin kant, men det känns som Jocke kan va på väg att tappa humöret om han sitter för mycket i kylan. Tål att fundera på till tisdag...
Sist: snälla Lasse Lagerbäck, ring inte in Lucic mer nu. Han verkar vara stelare än på länge och i Elfsborg finns allsvenskans bästa mittbackspar. Just nu skulle jag sätta Jon Kanon som den främste via sitt fenomenala huvudspel, men Kejsar August är fantastisk i sitt brytningsspel oxå. Tycker att det är dags att åtminstone ge Jon chansen, man kan omöjligt bli bättre än så här på den positionen i allsvenskan. Vinner allt defensivt och gör mål på huvudet vid fasta situationer. han har dessutom ett grymt tillslag. Han skulle klara sig utmärkt mot internationellt motstån. Startar härmed upproret Jon Jönsson i Blågult! Sprid budskapet över världen!
Ännumera sist: alla till Arenan på tisdag. Lovar att va med och skapa tryck ihop med Kapten Napalm, från vår utsikt över världen!

1 Comments:

At 2:39 em, Blogger Elloslinda said...

Att Jon ska till landslaget blir mer självklart för varje match!

 

Skicka en kommentar

<< Home