generated by sloganizer.net

torsdag, mars 27, 2008

Ocho!

8. AIK Solnalaget har stjärnor utanför plan och krämare utan hjärta när det kommer till kritan. Bojan har harvat runt på europas bakgårdar efter ugdomsåren i United. Danmark, balkan, engelska andraligan. Dulee vill någon annan stans. Norling är sönderläst som tränare, tråkigare än ett glas vatten och vägrar konsekvent att fördöma eventuella våldsdåd i fotbollens namn. Sånt vinner inga sympatier här. Men det är jämnt. AIK har tradition och får lirarna en bra start (Obol en av dom) kan det räcka uppåt en bit. Men, nej, det blir en rejäl dipp i år och huvuden kommer rulla i takt med stenar kastas. Rubrikernas lag blir landets sorgebarn i år!

4 Comments:

At 5:51 fm, Anonymous Anonym said...

Du verkar ju inte ha en aning ju! Det som står i Aftonbladen kan man inte bara tro på rakt av om du inte visste det! Håll dig till BHC, för fotboll verkar du inte kunna ett skit om.

 
At 3:35 em, Anonymous Anonym said...

Va? Aftonbladet? Vad snackar du om? Fattar ärligt inte, men det beror väl i dina ögon på att jag är från Borås, men om du har förmågan kan du väl förklara vad du menar så att jag kan förklara vad jag menar. Hickey är skit, fotboll kan jag. AIK-snobbarna loosar!

 
At 1:05 em, Anonymous Anonym said...

Så, Norling fördömer inte inte våldsbrott och därför hamnar aik åtta? Din analysförmåga imponerar. GAIS är bajs, därför landar det laget på 14:e plats. Är du elva år?

 
At 2:39 em, Anonymous Anonym said...

Saker och ing hänger ihop. Moralen i AIK dippar bl.a. pga Norlings flata agerande. Läs Mörkrets hjärta i Offside för några år sen, så förstår du hur mycket en destruktiv organisation kan påverka fotbollen direkt. Men naturligtvis inte bara Norling, det skrev jag inte heller.
"GAIS är bajs" är en ordlek med att GAIS i år är ett skitlag, vilket jag också förtydligar. Hur tråkig och konservativ är Du som inte kan, antingen skippa det du inte gillar eller låta dig dra på smilbanden åt fåniga skämt? Kanske tar du dig själv på för stort allvar? Om du inte kan stå ut med hårddragna åsikter och tips från hjärtat kanske du ska hålla dig till... GP ellr BT?

 

Skicka en kommentar

<< Home