generated by sloganizer.net

måndag, december 31, 2007

I väntan på 2008... och jubileum!

Årets besvikelsee: Oj, några få finns det av varierande art... Att Bella kom hem. Att dom inte ville sälja pissdyra folkisar på CL-matcherna på Arenan. Att Jon försvann. Att Gulacticos tappade fokus i allsvenskan. Resan till Halmstad, enda räddningen var det goda sällskapet med Kaptenen. And so on...
---
Årets glädjeämnen: Oj, några få finns det av varierande art... Att Bella kom hem. Att dom lät bli att sälja pissdyra folkisar på CL-matcherna på Arenan. Spelet i Europaäventyret.
---
Detta är inlägg nummer 500 på Elfsborg gör aldrig mål på hörna. Några fullständig skit, skräp, dynga och trams. Några fullständigt lysande. Men allt handlar om Elfsborg och 500 inläggom Elfsborg kan inte vara ogjort och för mycket. Det blir nog 500 till. Minst. Alla andra bloggare hotar med att sluta blogga, jag hotar med att blogga mera!
---
Saker att undvika på nyårsafton:
- Dricka dålig champagne. Eller, all champagne smakar skit, låt bli att dricka all champagne!
- Skjuta raketer på grannens balkong/uteplats/vardagsrumsfönster. Såvida inte grannen är med, eller är dum i huvudet, eller skjuter på din.
- Bli för full. I alla fall före 12-slaget. Såvida du inte är hemma själv, då kan det vara en fördel att vara dyngrak innan mörkret faller och alla andra vräker i sig hummer, oxfilé och sliskiga drinkar.
- Göteborg. Undvik alltid Göteborg!
---
Kanske blir något mer inlägg före tolvslaget, men om inte...
Gott nytt år!